Veel ondernemers doen hun eigen administratie, maar willen 1x per jaar een controle door een boekhouder. Speciaal voor deze ondernemers heeft Asento een MoneyMonk jaarcontrole pakket gemaakt, voor een vast bedrag alles in 1x geregeld.

Wat krijg je?

  • Controle van de administratie;
  • Overzicht met aanbevelingen of correcties die doorgevoerd moeten worden;
  • Belastingaangifte ondernemers-gedeelte (niet de volledige aangifte dus);
  • Jaarafsluiting in MoneyMonk

Voor slechts € 279,- ben je verzekerd van een juiste administratie en belastingaangifte.

Controle van de administratie

Tijdens deze controle loop ik je administratie na, ik controleer of de afdracht van de BTW goed is geregistreerd, of de inkoopfacturen goed geboekt zijn, of je BTW aangiftes compleet zijn ingediend. Zijn de gekozen rubrieken (grootboekrekeningen) logisch.

Verder controleer ik de banktransacties en je banksaldo per 31-12 en of alle afschrijvingen (goed) zijn verwerkt.

Let op, hiervoor een maximum van 3 uur, is er meer tijd voor nodig, dan wordt deze op basis van nacalculatie in rekening gebracht. Vooralsnog is 3 uur altijd genoeg tijd gebleken.


Overzicht met aanbevelingen of correcties die doorgevoerd moeten worden

Nadat de controle is gedaan ontvang je een gedetailleerd overzicht met daarop alle aanbevelingen en of correcties die doorgevoerd moeten worden. Samen bespreken we wie deze correcties zal verwerken. Als je wilt dat Asento deze correctie doorvoert, geldt het reguliere uurtarief. Voer je zelf de correcties door, dan is het noodzakelijk dit goed uit te voeren.


Jaarafsluiting MoneyMonk

Als alle correcties zijn verwerkt, kan de jaarafsluiting worden gedaan in MoneyMonk. Dit houdt in dat het resultaat wordt verwerkt, memoriaal boekingen worden aangemaakt voor bijvoorbeeld: Privé, BTW en eigen vermogen.

Vervolgens is het tijd om de belastingaangifte in te vullen. Zorg je er voor dat ik een machtiging krijg van jou en jouw fiscaal partner om het ondernemersgedeelte in te vullen?


Aanvulling op het pakket: Jaarrekening

Voor een meerprijs van slechts € 99,- is het mogelijk om direct een jaarrekening aan te vragen. Dit kan handig zijn als je van plan bent om binnenkort een financiering aan te vragen.

Aanvulling op het pakket: Whatsapp Vraagbaak

Voor slechts € 5,95 per maand is het mogelijk om met alle administratieve vragen over MoneyMonk te kunnen stellen via Whatsapp. Wil je meer weten over dit pakket?

Naar Whatsapp Vraagbaak

Voorwaarden

Je bedrijf is een eenmanszaak, zonder personeel.

Voor de controle en aanbevelingen geldt een maximum van 3 uur. Eventuele extra uren voor het verwerken van correcties of meeruren ten aanzien van de controle worden doorgerekend tegen het geldende uurtarief.

Voor de belastingaangifte wordt alleen het ondernemersgedeelte gevuld, onder het kopje “Ondernemingen” en “Ondernemersaftrek”

Bedragen kunnen in gedeelte in rekening worden gebracht. Dit omdat je een controle vooraf kunt aanvragen en je de belastingaangifte in de regel alleen tussen 1 maart en 1 mei kunt doen. De bedragen die dan gelden zijn €179,- voor controle en jaarafsluiting en € 100,- voor de belastingaangifte. Bedragen worden achteraf in rekening gebracht.

Het staat Asento vrij om naar eigen inzicht de werkelijke bedragen in rekening te brengen.

Twee kolommen
Verticaal
Horizontaal
MoneyMonk Jaarcontrole pakket
Total Summary
Naam Totaal
"{{getWooProductName}}" is toegevoegd aan je winkelwagen
Heb je een promotiecode?
Promocode Verberg Toon